"De MVO Routeplanner
concrete handvatten voor
duurzaam ondernemen"

Over de MVO Routeplanner

De MVO Routeplanner is een hands-on aanpak die organisaties concrete handvatten geeft om duurzaam te ondernemen.

Samen met een aantal mensen binnen uw organisatie onderzoeken we mogelijkheden om processen te verduurzamen, een solide MVO beleid te ontwikkelen, en kansen uit te werken voor duurzame innovatie van uw producten en diensten. We zoeken bij elke klant naar toepasselijke en unieke kansen, zodat u een passende route krijgt.

De MVO Routeplanner hanteert echter wel een vaste systematiek die in de praktijk, samen met onze eerste klanten, ontwikkeld is. Zie het schema hiernaast voor de MVO Routeplanner op hoofdlijnen.

Lees hier wat Kwaliteit in Bedrijf over de MVO Routeplanner schrijft.

Een korte introductie:


Klik op de Routeplanner voor een uitvergrote versie:

Uw betrokkenheid

MVO kunt u niet ‘uitbesteden’. Wij regisseren het traject maar verwachten van de klant een sterke betrokkenheid.

We komen een aantal dagen bij u op kantoor langs, verspreid over ongeveer twee maanden. Daarbij betrekken we meerdere medewerkers. We starten altijd met een kick off met een aantal medewerkers van verschillende afdelingen. Met sommige medewerkers hebben we nog een aanvullend interview of werken we samen maatregelen uit. Daarmee bent u er zeker van dat de maatregelen gegrond zijn in de praktijk van uw bedrijf en dat er voldoende kennis en draagvlak bij de medewerkers is om het traject op te volgen.  

Uw uiteindelijke MVO Route komen we vanzelfsprekend bij u presenteren. We geven u de handvatten om zelf met MVO aan de slag te gaan, maar als u daar voorkeur aan geeft kunnen we u daar ook bij ondersteunen.

Contact:

Esther Molenwijk
Email: Esther.molenwijk@bureaudaadwerk.nl
Tel: 06-27223773

 

Stel ons een vraag

Wij werkten voor:

Build on Applepie CMS by Waltman Development